– Läs mer om VIDEO-KONSULTATION 30 minuter

Konsultation via video innebär att vi går igenom det just du undrar över när det gäller din ödemsjukdom.

För dig som inte har möjlighet att resa under Coronaviruspandemin, erbjuder vi nu konsultationer via Video.  Detta videobesök passar både dig som aldrig varit på Lymfterapi Norrort tidigare, men även dig som redan varit här och vill ha en uppföljande konsultation. Vill du ha ett Nybesök för att komma fram till Diagnos, rekommenderar vi VIDEO-NYBESÖK under covid-19, 55 minuter (se det).

Video-konsultationen à 30 minuter innefattar således det du vill fråga om relaterat till dina besvär med svullnad och/eller smärta. Det kan t.ex. vara frågor före eller efter en operation, frågor om kost och motion, eller frågor om specifika besvär som du undrar kan ha något samband med din sjukdom.

Regler under Videobesöket:

Vi ringer upp dig på det sätt du väljer Zoom, Skype eller Face Time. Du har då morgonrock (alternativt stor handduk) på dig och har underkläder på dig inunder. Du ska ha en fungerande mobil eller dator som kan ställas på en plats så att hela kroppen syns framifrån. Det ska finnas cirka 2 meter mellan dig och kameran så att du kan ta några kliv vid anmodan.

Det är inte tillåtet att fotografera under Videobesöket. Det är heller inte tillåtet att spela in delar eller hela besöket. Det är inte tillåtet att lägga ut bilder från besöket på Internet. Betalningsalternativen är Swish, bangiro eller plusgiro. Du får också information när du bokar tiden.

Välkommen!


0
a
Du har väl inte glömt att köpa handskar?
Ett måste för att sätta på kompressionsplagget på rätt sätt och inte riskera att skada det.