Lymfterapi.com

– Läs mer om Video-Nybesök och Återbesök, 55 minuter

VIDEO-NYBESÖK – Inskrivning, 55 minuter

VIDEO-NYBESÖK – Inskrivning är till för dig som inte kan resa just nu, men som behöver skriva in dig för att kunna få behandlingar, vidare konsultationer och kompressionsmätningar och/eller för att komma så nära en diagnos som möjligt. För exakt diagnos behöver du återkomma på ett bokat besök på plats på Lymfterapi Norrort. Det behövs en kroppsundersökning för att rätt diagnos/diagnoser ska kunna ställas.

I vanliga fall, d.v.s. på plats på Lymfterapi Norrort, så går 55 min väldigt snabbt och de flesta återkommer därför senare för ett nytt besök, speciellt om det finns en liten längre sjukdomshistoria. De flesta frågor dyker nämligen upp efter första besöket.

Du missar egentligen ingenting med att en gång boka ett VIDEO-NYBESÖK istället för ett besök på plats! Vi bara stuvar om besökens innehållsordning. Har man väntat hela livet på att få veta vad man lider av, är det en god idé att inte stressa, men ändå ta itu med sin sjukdom så snart som möjligt.

Du behöver ha tillgång till en dator. Du behöver inte ladda ner något program. Länk kommer via mail några minuter innan besöket.

 

VIDEO-ÅTERBESÖK, 55 minuter

OBS! Om nu nyligen varit på Lymfterapi Norrort och är inskriven här, kan vi erbjuda ÅTERBESÖK via internet om du föredrar det, 55 minuter. Du behöver ha tillgång till en dator. Du behöver inte ladda ner något program. Länk kommer via mail några minuter innan besöket.

Du som redan har varit på Lymfterapi Norrort Diagnoscenter kroniska ödem i Sverige och inte kan resa just nu, kan fortsätta din konsultation via VIDEO.

55-minuterstiden ger dig tid att diskutera vidare planering, få undervisning om din sjukdom och/eller helt enkelt bara få svar på nyfunna frågor som du har kring din sjukdom.

 

Regler under Videobesöket:

Du behöver ha tillgång till en dator. Du behöver inte ladda ner något program. Länk kommer via mail några minuter innan besöket. Du har då morgonrock (alternativt stor handduk) på dig och har underkläder på dig inunder. Du ska ha en fungerande mobil eller dator som kan ställas på en plats så att hela kroppen syns framifrån. Det ska finnas cirka 2 meter mellan dig och kameran så att du kan ta några kliv vid anmodan.

Det är inte tillåtet att fotografera under Videobesöket. Det är heller inte tillåtet att spela in delar eller hela besöket. Det är inte tillåtet att lägga ut bilder från besöket på Internet. Betalning gör du i webbshoppen innan ditt bokade besök. Du får också information när du bokar tiden.

Avboka på: bokningen@lymfterapi.com

Besök som avbokas mindre än 24 timmar innan, faktureras för hela besöket, oavsett anledning. Avbokning med avbokningskod på Internet/Bokadirekt.se gäller inte hos Lymfterapi Norrort. Avbokning ska ske via mail eller telefon. Telefonsvarare finns på 08-753 05 00.

Välkommen!


0
a
Du har väl inte glömt att köpa handskar?
Ett måste för att sätta på kompressionsplagget på rätt sätt och inte riskera att skada det.