– Läs mer om VIDEO-/TELEFON-besök kompressionsrådgivning – beloppet dras av!

NYTT! VIDEO-besök kompressionsrådgivning – beloppet dras av!

Under Coronaviruspandemin, erbjuder vi nu konsultationer via Video.

VIDEO-besök kompressionsrådgivning, 20 min, 350 SEK – beloppet dras av när du beställer kompressionsplagg via Lymfterapi Norrorts Webbshop under de närmaste 14 dagarna efter rådgivningsbesöket.

Vi hjälper dig med val av rätt kompression för just ditt ödem. Hur du måttar och hur du ska tänka. Kompressionskonsultationen passar dig som är nybörjare, eller som redan har haft kompression länge och vill ha något nytt eller bättre. Vi hjälper även dig ,som opererat dig för åderbråck eller kanske gjort en fettsugning, att välja rätt kompression.

Tyvärr kan vi inte göra några mätningar genom videosamtal men vi hjälper dig med hur du själv ska lyckas. 

Regler under Videobesöket:

Vi ringer upp dig på det sätt du väljer Zoom, Skype eller Face Time. Du har då morgonrock (alternativt stor handduk) på dig och har underkläder på dig inunder. Du ska ha en fungerande mobil eller dator som kan ställas på en plats så att hela kroppen syns framifrån. Det ska finnas cirka 2 meter mellan dig och kameran så att du kan ta några kliv vid anmodan.

Det är inte tillåtet att fotografera under Videobesöket. Det är heller inte tillåtet att spela in delar eller hela besöket. Det är inte tillåtet att lägga ut bilder från besöket på Internet. Betalningsalternativen är Swish, bangiro eller plusgiro. Du får också information när du bokar tiden.

Välkommen!


0
a
Du har väl inte glömt att köpa handskar?
Ett måste för att sätta på kompressionsplagget på rätt sätt och inte riskera att skada det.